icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
„Singurii oameni care percep întregul
tablou sunt cei care ies în afara ramei.”

  Întreaga comunitate educațională a raionului Fălești s-a adunat astăzi, în incinta Palatului de Cultură „Mihai Volontir” din or. Fălești, pentru a celebra culminarea unui an școlar plin de realizări și învățăminte. Sărbătoarea „File de Succes ale anului de studii 2023-2024” a fost o ocazie de a reflecta asupra progresului și de a onora contribuția tuturor celor implicați în procesul educațional.

  Atmosfera festivă a evenimentului a fost dominată de emoții pozitive și recunoștină, unde fiecare „filă de succes” a fost oglindită și aplaudată. Angajații Direcției Generale Educație și Cultură Fălești, în frunte cu dna Mariana OSADȚA șefa direcției, conducerea raionului, împreună cu echipele manageriale ale instituțiilor de învățământ, cadrele didactice, elevii și părinții au lucrat în armonie pentru a aduce în lumină realizările remarcabile și eforturile depuse în parcursul educațional al fiecărui actor din învățământ.

  O parte esențială a sărbătorii a fost recunoașterea diverselor realizări ale elevilor și profesorilor lor. Fie că au fost performanțe academice deosebite, implicare activă în proiecte, parteneriate sau talent artistic și sportiv, fiecare reușită a fost sărbătorită cu bucurie și mândrie. Elevii au fost încurajați să muncească la  povestea personală de creștere și învățare, evidențiindu-se faptul că fiecare experiență, fiecare eșec și fiecare triumf contribuie la construirea unei persoane mai puternice și mai înțelepte.

  În același timp, managerii și cadrele didactice au fost apreciați pentru devotamentul lor în a ghida și a inspira generații de tineri în căutarea cunoașterii și a autodescoperirii. Ei au fost recunoscuți nu doar ca furnizori de informații, ci și ca modele și mentori, călăuzindu-i pe elevi spre excelență și încredere în sine.

  Activitatea „File de Succes” a fost nu doar un moment de triumf, ci și un prilej de a privi în viitor. În discursurile lor, liderii educaționali au subliniat importanța continuării eforturilor în îmbunătățirea sistemului de învățământ și în asigurarea unei educații de calitate pentru toți copiii.

  Această sărbătoare a fost un punct de reper pentru a reflecta asupra progresului realizat și pentru a reînnoi angajamentul față de misiunea comună de a forma viitorul prin educație. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI