Student for a Day good textCentrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO este instituție publică educațional–metodică de învățământ extrașcolar la nivel național, ce contribuie la dezvoltarea și implementarea politicii statului în domeniul educației copiilor și tinerilor. Anual Centrul ARTICO are peste 50.000 de beneficiari direcți din toată republica în cadrul cercurilor, seminarelor și training-urilor, concursurilor și expozițiilor.

Cariera Mea este un proiect organizat de Centrul ARTICO, cu scopul de a oferi servicii de ghidare și orientare profesională pentru tineri. În cadrul proiectului se desfășoară seria de evenimente „Descoperă profesia de...” - activități cu implicarea specialiștilor din diferite domenii, oferind tinerilor informații despre specificul profesiei, studii, posibilități de angajare și alte facilități. 

Student for a day este o serie de evenimente în cadrul cărora tinerii au ocazia de a vizita universitățile din Republica Moldova pentru a se informa cu privire la oportunitățile și programele de studii pe care acestea le oferă.

Urmare a celor spuse, invităm elevii din treapta liceală a școlii dvs. să participe la evenimentul Student for a day la UPSC, care va avea loc vineri, 17 martie, ora 14:00 la UPSC (str.Ion Creangă 1).

Link de inregistrare:https://forms.gle/PD5zZkQ6wTsdaSsw6

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI