icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 Consiliul raional Fălești Direcția generală educație și cultură Fălești De cele mai multe ori, experiențele se dovedesc a fi mai captivante, mai interesante atunci când decidem să ne alăturăm provocărilor.

  Pentru cadru didactic sau manager, pentru oricare angajat al instituției, promovarea bunelor practici și experiențe între colegi, vine spre întâmpinarea noastră și aduce beneficii de ordin educațional, personal și  professional. Aceast lucru a fost demonstrat la data de 17.05.2024, în cadrul  activității de  totalizare a filelor de succes a  practicilor și modelelor educaționale desfășurate  la nivel de raion în anul de studii 2023-2024,  în contextul  implementării Standardelor de competență a cadrelor manageriale, Standardelor de învățare și dezvoltare a copilului și a Currriculumului pentru Educație Timpurie.

  Prezenți la activitate au fost și au adresat mesaje de apreciere:   
 - Domnul Vadim Roșca, Președintele raionului Fălești
 - Domnul Ion Buzinschi,  reprezentantul Guvernului în teritoriu,
 - Doamna Mariana Osadța,  șefa DGEC,
 - Doamna Rovena  Dvorschi-șefa adjunctă DGEC.
  Alăturea ne-u fost și partenerii noștri:
-Voloșciuc Silvia-președinta Consiliului  Raional al Sindicatului Educației și Stiințe din raionul Fălești,
-Antoci Lilia-Șefa Secției Situații Exepționale Fălești.
-Bobu Iurie-medic coordonator Centrul Sănătate publică,
-Managerii și cadrele didactice ale IET din raion.
-Angajații DGEC Fălești.

  Ideile prezentate  pe scena Palatului de Cultură ,,Mihai Volontir” din or. Fălești de către managerii și cadrele didactice  împreună cu copiii – IET  Musteața, Pârlița, Scumpia, Pruteni, Mărăndeni, Călinești, nr.6, nr.12, nr.5, nr.8  Fălești, implicate în promovarea bunelor practici la nivel de raion în anul de studii 2023-2024 – ne-au   convins încă o dată că trebuie  și că putem învăţa unii de la alţii.  Aducem mulţumiri  cadrelor didactice şi manageriale  pentru dăruire, pentru efortul depus zi de zi şi pentru fidelitatea demonstrată.

  Aducem mulțumiri  doamnelor  Mariana  Osadța, șefa DGEC  Fălești, Adela Țuțuianu, specialistă principală  DMCFPC, DGEC  Fălești, colegilor DGEC Fălești pentru implicare și responsabilitate demonstrate în buna desfășurare a activității.

  Sunt foarte multe cercetări care spun că împreună cunoaștem mai multe decât fiecare dintre noi separat, împreună putem găsi mai ușor rezolvarea problemelor dificile, împreună putem realiza lucruri frumoase.  Acest concept a stat la baza activității de astăzi. Galerie foto

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI