Într-o atmosferă plină de vraja emoțiilor pozitive, s-a desfășurat astăzi concursul „Elevul anului”, ediția 2024, un eveniment ce a adus în lumina reflectoarelor tinerii talentați din școlile raionului. În acest an, opt concurenți excepționali și-au pus la încercare cunoștințele și abilitățile într-o competiție strânsă și captivantă.

  Fiecare dintre cei opt elevi a adus cu el un bagaj impresionant de cunoștințe și realizări, reflectând diversitate și bogăția talentului său. De la pasiunea pentru știință și istorie, până la arta sublimă a literaturii, muzicii, dansului și picturii, concurenții au demonstrat că excelența nu cunoaște limite.

  Juriul a avut o sarcină dificilă de a evalua performanțele fiecărui participant, luând în considerare, atât cunoștințele academice (rezultatele testului IQ), cât și abilitățile practice, demonstrate prin bogăția portofoliului de elev, dar și creativitatea reflectată în cele două probe scenice. Toate acestea însumate au creat imaginea clară a rezultatului final:

Elevul anului, liceu – Cernopol Alexandra, IP LT „M. Eminescu”, or, Fălești;
Elevul anului, gimnaziu – Zestra Corneliu, IPG „D. Cantemir”, s. Pîrlița;
Locul I - Ochișor Dana, IPG „D. Gherman”, s. Risipeni;
Locul II – Rusu Alexandra, IPG „E. Coșeriu”, s. Catranîc;
Locul III – Ostaf Evelina, IPG Făleștii Noi și Cuschevici Crina, IPG „I. Dumeniuc”, s. Călugăr;
Simpatia publicului – Gordienco Sofia, IP LT „M. Eminescu”, or, Fălești;
Diplome de participare - Gordienco Sofia, IP LT „M. Eminescu”, or, Fălești și Macnovit Cleopatra, IPG „T. Dron”, Mărăndeni.

 Astfel, cu speranța că acești tineri remarcabili vor continua să strălucească în viitorul lor și să devină lideri și modele pentru generațiile viitoare, încheiem această poveste a excelenței și dedicării din cadrul concursului „Elevul anului”. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI