La data de 15 august 2021, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineri, Consiliul raional al Tinerilor Fălești în parteneriat cu Direcția Generală Educație și Cultură a  organizat Forumul Tinerilor cu tema: ,,Provocările cu care se confruntă tinerii și măsurile posibile pentru depășirea acestora”,  în colaborare cu Reţeaua Naţională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

   Obiectivele forumului:          

  Prezentarea rezultatelor sondajului sociologic în vederea identificării necesităților și dificultăților cu care se confruntă tinerii din raionul Fălești. Prioritizarea obiectivelor și identificarea soluțiilor pentru rezolvarea problemelor tinerilor .Responsabilizarea tinerilor în scopul implicării active în elaborarea și implementarea politicilor publice în domeniu.

  La Forumul Tinerilor ne-au onorat cu prezența invitații speciali, TAMBUR Veaceslav, vicepreședintele raionului Fălești, Mariana OSADȚA, șef  Direcția Generală Educație și Cultură Fălești.  La eveniment au participat 35 de tineri cu vîrsta cuprinsă între 14-35 ani din localitațile raionului Fălești.  În cadrul forumului au fost puse în discuție 7 tematici încadrate în 4 ateliere de lucru.

  DGEC Fălești aduce mulțumiri tuturor participanților și partenerilor implicați la organizarea și desfășurarea forumului. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI