Cadre didactice din Miroslava, judeţul Iaşi au făcut schimb de bune practici în IPG Horeşti.

Un grup de cadre didactice din Iaşi, România precum şi cadrele didactice din IPG Horeşti, în frunte cu directorul Osoianu Minadora au făcut schimb de experienţă şi bune practici la data de 25.11.2016.

         Întâlnirea a inclus schimb de opinii, prezentări de programe de activităţi a gimnaziului, de asemenea au vizitat muzeele, sălile de clasă şi locurile din împrejurime.

       Marinela Miclescu, profesor licenţiat în filologie, manager educaţional a manţionat, că instituţia pe care o reprezintă doreşte să stabilească bune relaţii de parteneriat cu IPG Horeşti, desfăşurând împreună mai multe activităţi: „Anterior am organizat o vizită de lucru şi instruiri comune. Dorim să preluăm experienţa colegilor din IPG Horeşti, privind formarea competenţei educaţionale la elevi, de aceea suntem interesaţi să vedem cum are loc dezvoltarea abilităţii respective în cadrul orelor. La rândul nostru, vom prezenta practici reuşite de instruire şi realizare a parteneriatelor educaţionale internaţionale”. Galerie Foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI