icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

23 Aprilie Ziua BibliotecarilorTradițional, în data de 23 aprilie sărbătorim Ziua bibliotecarului și Ziua internațională a cărții.

     În această zi medităm aprofundat asupra importanței lecturii pentru dezvoltarea noastră personală, precum și pentru cultura țării și a societății în ansamblu. Cu acest prilej, venim cu un mesaj de felicitare pentru toți cei care profesează în acest domeniu și care depun eforturi semnificative în a face ca bibliotecile să fie un loc primitor și accesibil pentru doritorii de a învăța și a se dezvolta. Bibliotecarii sunt cei care promovează adevăratele valori – Cartea, Cultura și Inteligența, lucruri de preț fără de care nu am putea să ne identificăm ca oameni și ca națiune.

În acest context, vă adresăm cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Dragostea și lumina pe care le emanați să vă fie răsplătite din plin. Să aveți parte de sănătate, prosperitate, iar așteptările personale și profesionale să se valorifice mereu!
Aducem mulțumiri întregii echipe de bibliotecari din cadrul instituțiilor de învățământ din raionul Fălești, cât și celor din Bibliotecile Publice. Menționăm munca asiduă și tenace a bibliotecarilor care promovează lectura, se documentează mereu și care sunt un catalizator de idei inedite și acțiuni benefice pentru întreaga comunitate din raionul Fălești.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI