icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
În contextul situației epidimiologice din ţară Ministerul Educației, Culturii și Cercetării informează cu referire la desfășurarea concursurilor extrașcolare, stabilite conform Programului activităților extrașcolare în învățământul primar și secundar, ciclul I și II (ordinul 1619/2019). 
Urmare a analizei contextuale de desfășurare a etapelor finale ale concursurilor, ministerul de comun cu partenerii în organizarea acestora informează cu referire la: 
- etapa finală a Concursului Național „Mediul local și dezvoltarea durabilă” (ordinul 178/2020) se transferă în luna noiembrie. Vor fi examinate dosarele de participare, depuse online, în mod regulamentar (până la 12 aprilie 2020 la adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.);
- etapa finală a Concursului Național „Holocaust: istorie și lecții de viață” (ordinul 179/2020) se transferă în luna  noiembrie. 
- calendarul și formatul de desfășurare a etapelor în cadrul Turnamentului republican în domeniul drepturilor copilului/ omului (ordinul 177/2020)  după cum urmează: 
-etapa de preselectie va avea loc în format online în perioada 11-23 mai 2020.
- faza finala a Turnamentului va avea loc in format online, în perioada 25-30 mai 2020
Programul  de defasurare a ambelor etape, dupa zile şi ore, va fi convenit telefonic  cu fiecare grup care a depus dosarul de participare în format online în mod regulamentar (până la 10 aprilie 2020 la adresa electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). 
Pentru detalii organizatorice privind  Turnamentul republican în domeniul drepturilor copilului/ omului va rugam sa contactati partenerii nostri:
Olesea Cotiujanu, CIDDC, tel. 069285042
Violeta Terguta, AIM, tel. 068090278
Cu referire la termenii și locul etapelor finale ale  Concursurilor nationale „Mediul local și dezvoltarea durabilă” și a „Holocaustului: istorie și lecții de viață ” veți fi informati suplimentar. 
   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI