La data de 23 august 2024, conform ordinului DGE nr.338 din 13.08.2024, s-a desfășurat ședința de lucru cu managerii și directorii adjuncți pentru instruire din instituțiile de învățământ general din raion.

Subiectele abordate în cadrul ședinței au fost:

  1. Eficientizarea managementului instituțional în asigurarea calității în educație. (Raportor: Mariana Osadța, șefă DGE)
  2. Procesul de atestare în anul de studii 2023-2024. (Raportor: Rovena Dvorschi, șefa adjunctă DGE)
  3. Rezultatele testării naționale în învățământul primar. (Raportor: Mihaela Vrînceanu, specialistă principală DMCFPC)
  4. Rezultatele examenelor naționale de absolvire a gimnaziului. (Raportori: Elena Jitari, șefă SPEM, Inga Bînzari, specialistă principală DMCFPC)
  5. Rezulatele examenelor naționale de Bacalaureat. (Raportor: Rovena Dvorschi, șefă adjunctă DGE)
  6. Identificarea copiilor cu necesități speciale. (Raportor: Irina Vulpe, șefă STAP)

  Scopul ședinței a fost să aducă în prim-plan rezultatele obținute anterior, facilitând astfel o analiză comparativă detaliată. Acest demers a permis stabilirea unor noi scopuri și obiective pentru anul școlar viitor, contribuind astfel la înlăturarea unor carențe accumulate și schimbarea lor în direcții promițătoare.

  Cu un angajament reînnoit și un plan bine structurat, se dorește ca instituțiile de învățământ să se îndreapte spre un an școlar plin de realizări și progrese. Este esențial ca toate părțile implicate—cadre didactice, elevi și părinți—să colaboreze și să susțină obiective comune pentru a asigura succesul și dezvoltarea continuă a comunității educaționale. Galerie foto.


   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI