La 28 iulie 2024, s-a desfășurat festivitatea de încheiere a sezonului estival în taberele de odihnă pentru copii și tineret din raionul Fălești.

  În acest  an, cele două tabere „Olimp”, din  satul Pînzăreni și „Romantica”,  din satul Călinești,  au  găzduid în cele patru ture de activitate 720 de copii talentați și dornici de activități frumoase. Copiii și-au făcut cunoștințe noi și au legat prietenii, s-au odihnit şi s-au umplut de forțe, au beneficiat de tot arsenalul de emoții îmbinate cu plăcerea de a încerca ceva nou în activitățile educative, concursuri și spectacole teatralizate. În perioada aflării în tabără copiii au beneficiat de condiţii bune de trai și o alimentație sănătoasă. Au fost ghidați și instruiți de educatori din domeniul educației în ambele tabere.

  Activitatea a început cu onorarea imnului de stat și ancorarea drapelului Republicii Moldova în cadrul careului organizat de administrația  taberei de odihnă pentru copii ,,Romantica”, din satul Călinești.

  La eveniment au fost prezenți: președintele raionului Fălești, dnul Vadim Roșca; șefa Direcției Generale Educație și Cultură Fălești, dna Mariana Osadța; specialista  responsabilă de taberele de odihnă, Irina Bobu-Cornovac; reprezentantă a Inspectoratului de Poliție Fălești, dna Maia Cenușa; specialist din cadrul Secției Situații Excepționale, dnul Antonciuc Alexandru; redactorul șef al postului local de radio EcoFm, dnul Emil Coliban; directoarea taberei de odihnă „Olimp”  din satul Pînzăreni, dna Ana Mitrozor.

  Copiii din ambele tabere au avut ocazia să prezinte un program artistic care a cuprins dansuri și melodii alese.

  Direcția Generală Educație și Cultură Fălești, aduce mulțumiri tuturor partenerilor care au contribuit la asigurarea odihnei de calitate a copiilor pe tot parcursul sezonului estival 2024. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI