icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

   În perioada 11 martie-26 aprilie 2024, s-a desfășurat Concursul regional ,,EcoSalvator’’ organizat de către Movila Mariana, profesor de biologie și geografie în IP Gimnaziul Musteața.

   La data de 29 aprilie, juriul a avut o sarcină dificilă de a evalua performanțele fiecărui participant și să identifice cele mai bune Produse elaborate. În cadrul concursului regional au participat 127 de elevi din 36 instituții.  Elevii au demonstrat prin produsele și compentențele lor o varietate de calități esențiale, inclusiv creativitate, relevanță, impact și aplicabilitate. Astăzi, vă prezentăm rezultatele concursului, identificând cei mai curajoși elevi, care iubesc mediul ce ne înconjoară și  profesorii care i-au îndrumat pe acești tineri cercetători către succes.

   Aducem  sincere mulțumiri cadrelor didactice pentru dedicație și efortul depus în ghidarea acestor elevi, motivându-i și încurajându-i pe parcursul întregului proces de participare la concurs.

index1

   În acest context exprimăm recunoștință doamnei JITARI ELENA, şefă SPEM, DGEC Fălești pentru ghidare, îndrumare și asistență logistică în organizarea și promovarea concursului EcoSalvator. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI