,,Să nu-i educăm pe copii pentru lumea de azi.
Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari.
Și nimic nu ne permite să știm cum va fi lumea lor.
Atunci să-i învățăm să se adapteze.”
(Maria Montessori)
   Frumosul se naște din muncă, pasiune, dedicație și sacrificiu și se oglindește în mâini muncite, în oboseala ochilor fericiți de la sfârșitul unui lucru dus până la capăt, în inimi curate și suflete deschise.
   Toate acestea au putut fi urmărite de către invitații la seminarul teoretico-practic pentru învățătorii din instituțiile de învățământ din raion, axat pe ,,Aplicarea eficientă a tehnologiilor inovative de lucru la ore, în clasele primare” și desfășurat la 05.04.2023 în IP LT ,,A. Pușkin” din or. Fălești.
   Gazdele seminarului, în persoana managerului instituției, Bargan Anatolie, și  întregul corp didactic din învățământul primar, au combinat armonios latura festivă a activității, prin prezentarea cărții de vizită  a liceului, cu activitatea practică și teoretică.
   Ore publice s-au derulat la disciplinele Limba și literatura  rusă, clasa I-a, Tatarciuc Svetlana, Științe, clasa a II-a,  Bargan Iana și clasa a IV-a ,,A”, Lipsiuc Lilia, Limba și literatura română, clasa a III-a, Ghebos Elena și Matematică, clasa a IV-a ,,B”, Iarovaia Larisa.
    După analiza orelor asistate,  cadrele didactice din învățământul primar s-au întrunit în jurul unei mese rotunde unde a fost abordată tema seminarului, moderatori fiind  dl Bargan Anatolie și dna Tatarciuc Svetlana.
    În concluzie, ținem să aducem sincere mulțumiri tuturor celor implicați în  desfășurarea seminarului teoretico-practic pentru muncă, talent, profesionalism și pentru promovarea imaginii învățământului primar din raion. Galerie foto.
   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI