icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  Ciclul de seminare  metodice proiectate pentru cadrele didactice de Limbă și literatură rusă și română vizând asigurarea implementării calitative a Curriculumului 2019 la discipline, preconizate pentru semestrul I al anului școlar 2020-2021 , s-a încheiat cu seminarul online la Limba și literature rusă în școala națională , desfășurat sîptămâna trecută , conform ordinului DGEC nr. 391 din 18 noiembrie 2020.

    Pe lângă subiectele teoretice discutate în cadrul ședinței ,  au fost diseminate experiențe  de muncă în baza platformelor  educaționale online și s-au prezentat noi oportunități pentru organizarea și desfășurarea învățării în contextual pandemiei de COVID -19, ca formator fiind Hanganu Nadejda, profesoară în IP Gimnaziul ,, E.Coșeriu,, Catranîc, - instituție cu o bogată experiență de activitate bazată pe tehnologiile modern.

  Sarcina cadrelor asistente la seminar este să experimenteze ulterior și să aplice în practică la platformele prezentate,  să  cunoască și să respecte documentele de politici în vigoare, asigurând implementarea cu succes  a Curriculumului 2019. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI