icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

   La data de 18 noiembrie 2020, în incinta CCACT ,,Lora Găină”, a avut loc seminarul metodic cu profesorii de limbă franceză cu  tema: ,,Managementul implementării calitative a Curricumului 2019 în clasele a V-a, a VI-a, a X-a și a XI-a. Abordarea procesului educațional la limba străină din perspectiva modelului clasei inversate”.

    Cadrele didactice care au participat la seminar au manifestat interes față de aspectele implementării Curriculumului 2019 la disciplină, au făcut cunoștință cu noi tehnologii avansate de predare – învățare – evaluare a noilor conținuturi, au fost familiarizate cu etapele procesului de învățare la lecția inversată - o nouă tendință care se raportează la școala viitorului din Republica Moldova, au dedus care sunt avantajele și dezavantajele acestei noi forme de predare.

   Schimbul de bune practici s-a realizat cu ajutorul Dnei Marina Burlacu, profesoară în IP Gimnaziul ,,A. Mateevici”, Răuțel și a Dnei Mariana Ionel, profesoară la LT ,,M. Eminescu”, care s-au implicat activ și conștiincios în pregătirea suportului practic, au demonstrat prin exemple proprii importanța și impactul lecției inversate asupra rezultativității elevilor.

  Sperăm ca experiența acumulată la seminar să fie aplicată în practică de către beneficiari. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI