icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  Astăzi, 02 mai, s-a desfășurat ședința de lucru cu participarea managerilor din instituțiile de învățământ general din raion.  

  Subiectele discutate s-au referit la cele mai importante aspecte ale organizării și desfășurării activității manageriale/didactice de la finele anului de studii 2022-2023: evaluarea internă a instituțiilor, elaborarea și implementarea Planului strategic, activitatea comisiilor metodice, examenele naționale de absolvire a gimnaziului și liceului, planificarea achizițiilor publice, dar și asigurarea și controlul integrității instituționale și profesionale în domeniul educației.

  O deosebită atenție s-a atras asupra importanței desfășurării eficiente a examenelor într-o atmosferă cât mai corectă și transparentă, conform programelor de examene, dar totodată lucrativă și lipsită de emoții negative pentru toți actorii implicați în acest proces.

   În acest context, managerii și cadrele didactice vor îndemna elevii claselor absolvente să se pregătească temeinic și conștiincios pentru susținerea examenelor naționale de absolvire din sesiunea 2023. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI