icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

   Formarea cadrelor didactice din raion la nivel local a continuat la data de 24.03.2022 cu seminarul metodic   pentru   profesorii de limbă rusă   din  școlile naționale ale raionului, cu genericul Metode tradiționale și moderne  de evaluare a  rezultatelor învățării la Limba  rusă.

    Participanții la seminar au beneficiat de o formare la nivel teoretic , urmat de exemple din activitatea practică a unor colegi.

   Activitatea s-a axat pe aprofundarea cunoștințelor despre metode de evaluare tradiționale și cele moderne ,  foarte actuale,  s- au menționat aspectele de autoevaluare și cele de evaluare reciprocă  și importanța lor în evaluarea modernă,  colegii și-au împărtășit  cele  mai  reușite  exemple de evaluare din experieența proprie, apoi au lucrat în atelier pentru a alcătui  grile de evaluare a produsului școlar oral la disciplină.

    De asemeni au apreciat schimbul de experiență prezentat de profesoara de limbă rusă , Glvan Diana, IP Gimnaziul Albinețul Vechi.

   Prin urmare,  profesorii au plecat de la seminar cu un set foarte util de materiale ce pot fi  și trebuie utilizate în procesul de evaluare corectă a produsului școlar , în scopul  de a asigura rezultativitatea elevilor la disciplină. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 Direcţia Generală Educaţie şi Cultură Făleşti. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI