1. Palatul raional de Cultură „Mihail Volontir” din orașul Fălești; director – Bujor Ghenadie; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 https://www.facebook.com/Palatul-Raional-De-Cultur%C4%83-Mihai-Volontir-F%C4%83le%C8%99ti-231385324973081

  1. Biblioteca publică raională „Mihai Eminescu” din orașul Fălești; director – Elena Negoiță; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

https://www.facebook.com/Biblioteca-Public%C4%83-Raional%C4%83-Mihai-Eminescu-F%C4%83le%C5%9Fti-925132070996826

  1. Școala de muzică; director – Mamai Mihaela;  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  1. Școala de arte din satul Mărăndeni; director – Țurcan Cristina; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  1. Școala de arte plastice „Gheorghe Vrabie” din orașul Fălești; director – Furdui Damian; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  1. Școala de arte din satul Glinjeni; director – Marcoci Vadim; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  1. Muzeul raional de Istorie și Etnografie „Lazăr Dubinovschi”, orașul Fălești; director – Railean Rodica; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   https://www.facebook.com/muzeulraional.lazardubinovschi
  1. Orchestra de muzică populară; dirijor – Vicol Ion.
   
Copyright © 2022 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI