icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
                                                            Stimați manageri,
Outlook 1505133560  În cadrul Campaniei de promovare a Carierei IT, invităm elevele claselor a X - XII-a să participe la evenimente de orientare profesională și să cunoască gama de oportunități, beneficii și avantaje pe care le generează activitatea în domeniul Tehnologiei Informației. Sesiunile se adresează prioritar fetelor și sunt realizate în cadrul Proiectului ”Abilitarea femeilor în domeniul tehnologiilor”, finanțat de UN Women și Suedia.
  Scopul inițiativei este să ofere reperele esenţiale privind oportunităţile şi perspectivele care pot fi explorate, direcțiile, rolurile și pozițiile din domeniul IT, sugestii privind continuare studiilor în cadrul instituțiilor de învățământ, posibilități de învățare online și multe altele. 
  Evenimentele vor avea durata de jumătate de zi (9.45 - 13.00), vor avea loc în zilele de sâmbătă sau duminică, la Tekwill (mun. Chișinău, str. Studenților 9/11) și vor oferi tinerelor posibilitatea de a afla informație valoroasă despre ce presupun diferite direcții de carieră în IT, care sunt rolurile pe care ar putea să le valorifice în domeniul IT, care sunt cerințele, rigorile de bază, dar si sfaturi, sugestii practice privind acțiunile pe care pot să le întreprindă pentru a se pregăti de o carieră IT. 
  Fiecare eveniment va include 3 sesiuni, fiecare sesiune abordând o direcție specifică de carieră în domeniul IT și fiind moderată de un profesionist  / o profesionistă IT cu experiență. Direcțiile de carieră prezentate vor fi: programare, testare, administrare rețele, web development, securitate cibernetică, managementul aplicațiilor etc.

  Important: Cheltuielile de călătorie pentru participantele din afara or. Chișinău vor fi rambursate în baza tichetelor de transport. De asemenea, vom asigura prinzul pentru toate participantele.

  Pentru facilitarea participarii, rugam mult persoanele interesate sa se inregistreze completând formularul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6gb2hOH2FynfCPOCMKn3czKX7wJCa8xwtnL-therV7lb0Bw/viewform


  Vom aprecia mult posibilitatea Dvs. de a împărtăși această oportunitate discipolelelor Dvs și de a facilita participarea acestora prin organizarea si insotirea grupurilor din cadrul insituțiilor pe care le reprezentati (in cazul in care mai multe eleve isi doresc sa participe).

Raminem la dispozitia Dvs. pentru orice detalii sau precizari.

Cu respect,

Viorica Bordei, Programme Manager
Moldovan Association of ICT Companies (ATIC)
Studenților 9/11, Chisinau, Moldova 
Cell: +373 693 75 242
   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI