icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

Invitatie la colaborare cu Corpul Pacii

Corpul Păcii în Moldova informează instituțiile de învățământ din raion despre începutul procesului de aplicare și pregătire a școlilor pentru colaborarea cu Voluntarii Corpului Păcii pentru anii de studii 2019-2021 în programele menționate mai jos:

 

  1. Programul Predarea Limbii Engleze. Voluntarii vor fi onorați să colaboreze cu școlile în care administrația, elevii și profesorii de limbă engleză sunt motivați de a primi un Voluntar-profesor de limbă engleză, și care vor acorda Voluntarilor respectivi tot sprijinul și susținerea necesară pentru ca ei sa lucreze eficient atât la orele de clasă cât și la organizarea și implementarea de activități extra-curriculare, extra-școlare și comunitare.

Voluntarii vor preda în echipă cu profesorii de limbă engleză din școala respectivă, și vor colabora cu alți profesori și membri ai comunității respective, care pot servi în calitate de Parteneri pentru organizarea și implementarea de activități și proiecte.

Pentru a discuta procesul de selectare a școlilor pentru colaborare cu Programul Predarea Limbii Engleze, rugăm să transmiteți directorilor să contacteze următoarele persoane:

Manager de Program – Nina Potoroaca – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; cell 0691.07.925

Specialist de Program – Lucia Ciudnaia – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; cel. 0693.91.441

  1. Programul Educație pentru Sănătate. Voluntarii vor fi onorați să colaboreze cu școlile care promovează modul sănătos de viață în rândul elevilor prin activități formale: ore de educație pentru sănătate, sau o combinație între ore de educație pentru sănătate și dezvoltare personală, 6 ore pe săptămână, cât și activități non-formale: club de sănătate, campanii de promovare a comportamentelor sănătoase, planificare de proiecte în promovarea modului sănătos de viață în rândul elevilor. Voluntarul va coplanifica si copreda cu cel puțin două cadre didactice, posibil un profesor și un învățător.

Pentru a discuta procesul de selectare a școlilor pentru colaborarea cu Programul Educație pentru Sănătate, rugăm să le transmiteți directorilor să contacteze următoarele persoane:

Manager de Program - Elvira Nistreanu – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; cell 0691.07.751

Specialist de Program – Ninela Ambroci – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; cel. 0691.08.156

Cazarea Voluntarilor Corpului Păcii în localități: Școlile care vor dori să colaboreze cu una dintre programele Corpului Păcii menționate mai sus, urmează sa identifice și să propună trei posibile gazde, dintre care Corpul Păcii va selecta una pentru cazarea viitorului voluntar.

Nina Potoroaca,

Manager, Programul Predarea Limbii Engleze

Elvira Nistreanu,

Manager, Programul Educație pentru Sănătate

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI