icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării implementează programul de robotică educațională începând din anul 2014. Până în prezent, cca 10000 de elevi din Moldova au participat la acest program. 

Anul acesta Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a recomandat tuturor instituțiilor educaționale să considere oportună deschiderea cluburilor de robotică sau integrarea activităților de robotică în curriculumul școlar (inclusiv la disciplina Educație tehnologică).

Apreciem efortul tuturor managerilor instituțiilor educaționale, care au identificat resurse pentru a achiziționa seturi de robotică și a se alipi rețelei existente. Precum a fost anunțat anterior, Proiectul de Competitivitate din Moldova va oferi suplimentar câte 1 set la 3 seturi achiziționate de Dvs.

Dacă instituția Dvs. a procurat seturi de robotică după luna mai 2017 sau este în proces de achiziție, Vă rugăm să completați formularul de mai jos. Noi vom face tot posibilul să ne onorăm obligația de a suplimenta dotarea cât de curând posibil. 

Pentru mai multă informaţie sau detalii adiţionale privind Programul ROBOCLUB, contactaţi:

Ionela Titirez, Manager Dezvoltare Antreprenoriat și Educație TIC, Proiectul de Competitivitate din Moldova, 0 22 90 82 88, 069 27 32 83, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Viorica Bordei, Manager Program, Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În cazul , Vă rugăm să vedeți mai jos contactele companiilor de la care se poate de procurat seturi de robotica si alte echipamente în cazul în care ați luat o decizie în acest sens:

Pentru seturi LEGO Education (MINDSTORMS EV3 și WeDo 2.0) – compania Kidsco SRL, distribuitor LEGO Education in Moldova,www.kidsco.md, persoana de contact Bagrin Veronica, tel. 069186120, sau Bagrin Andrei, tel. 069132865

Pentru seturi Mbot, OzoBot, MakeyMakey, Arduino ș.a. – compania NeoMatrix SRL, http://matrix.md/, persoană de contact Mircea Ciobanu, tel. 079477070, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va transmitem aceste contacte doar cu titlu informativ si ca raspuns la multiplele solicitări la acest subiect din partea instituțiilor. Decizia privind furnizorul de echipamente aparține în totalitate instituției educaționale.

Pentru orice întrebări sau clarificări, Vă rugăm să ne contactați.

Vă invităm să Vă alăturați Comunității Profesorilor de Robotică din rețeaua Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile și oportunitățile din cadrul Programului RoboClub.

 

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI