icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

mcmidcggdijmhbkmDE ZIUA PROFESORULUI, TRANSFORMA-ȚI VISELE ÎN REALITATE CU ÎMPRUMUTUL POTRIVIT

Ofertă specială pentru persoanele care activează în sistemul educațional

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Profesorului, FinComBank S.A. transmite urări de bine persoanelor care activează în sistemul educaţional, cum ar fi cei care activează în grădiniţe, şcoli, gimnazii, licee, şcoli profesionale, colegii şi învăţământ superior! Vă mulţumim pentru aportul adus în formarea generaţiilor viitoare. Vă urăm să fiţi la fel de responsabili şi dedicaţi meseriei precum aţi fost anterior.

Din dorinţa de a aduce un omagiu celor care ne învaţă, FinComBank S.A. vine cu oferte speciale de creditare. Ştim că fiecare are planurile şi pasiunile lui, fie că este vorba despre o casă nouă sau renovarea celei vechi, o excursie în ţară sau o vacanţă peste hotare, o carte sau o întreagă bibliotecă, fie toate acestea la un loc. Prin urmare, credem că fiecare plan merită o soluţie viabilă. FinComBank S.A a pregătit oferta potrivită pentru orice plan Vă doriţi.
 
Puteţi beneficia de condiţii avantajoase pentru împrumut bancar. Oferta include serviciile Express Credit, cardul de credit OPTI şi Ipoteca Locativă. Promoţia va avea loc în perioada 1 – 31 octombrie a anului curent.


Mai mult decât atât, puteţi socilita un Credit ONLINE, completând formularul de pe site-ul  FinComBank S.A.. Accesaţi link-ul, completaţi casetele de pe site şi primiţi un SMS cu decizia de eliberare a creditului, direct la numărul de telefon mobil.

E timpul să Vă bucuraţi de roadele muncii voastre! FinComBank S.A. Vă vine în ajutor!

Pentru mai multe detalii accesați link-ul https://fincombank.com/ro/news/de-ziua-profesorului-transforma-ti-visele-in-realitate-cu-imprumutul-potrivit/

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI