Concurs online „Arta de la geamul meu”

 Să lăsăm emoțiile să creeze scurtmetraje, care dincolo de sticlă vor deschide adevăruri și lecții de viață. Te invităm la geam să spunem ceea ce alții nu reușesc să vadă!

Asociația Obștească „ATU” anunță lansarea concursului online pentru elevi „Arta de la geamul meu”, ediția a II-a, cu genericul „De la generație la generație”.

 În era tehnologiilor moderne se conturează tot mai mult lipsa de comunicare între tânăra generație și generația a III-a. Participanții la concurs sunt invitați  să realizeze filme de scurt metraj pentru a încuraja comunicarea dintre tineri și persoanele în etate. Filmele vor avea un conținut motivațional și vor încuraja excluderea din societate a stigmatizării, etichetării și marginalizării persoanelor în funcție de vârstă. De asemenea, participanții își vor încuraja semenii să fie toleranți, să comunice mai des cu bunicii, să respecte oamenii care  au pus baza tinerei generații.

Proiectul este susținut de Ministerul Culturii din Republica Moldova în parteneriat cu Direcția culturii și Direcția educație, tineret și sport din mun. Chișinău.

Trupele școlare din Republica Moldova, doritoare de a se înscrie în concurs, se pot înregistra până la 18 martie, completând formularul, accesând Acest link

!!!Atenți, numărul de locuri sunt limitate! Vor fi acceptate primele 50 de trupe școlare înregistrate (vârsta 12-19 ani).

Înainte de concurs, participanții vor avea parte de instruire cu invitați speciali.

REGULAMENT

   
Copyright © 2022 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI