Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
   
December 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
   

http://edu.gov.md

PARLAMENTUL

guvern

IȘN

logocons

ctice

 ISE

AEE

proD

 

   

stimati

Seminar Programa Ta

holocaust

Spre informare!

Lista preţurilor la cărţile şi materialele didactice comercializate în cadrul C.E. Integritas.

index1

 

Stimaţi manageri,vedeți atașat materiale privind școlarizarea 2017-2018. Materiale

 

De la începutul anului 2017 Inspectoratul Energetic Teritorial Bălţi executând supravegherea energetică a efectuat controale cu examinarea la locul amplasării instalaţiilor electrice din instituţiile de învătământ ale raionului Făleşti.

Nota informativă

NOTĂ INFORMATIVĂ privind cazurile de electrocutare cu populația ianuarie-iulie 2017 care puteau fi evitate. deschide

Stimaţi manageri,
Vă ataşăm Circulara ISN privind monitorizarea implementării Planurilor de remediere și îmbunătaţire a calităţii de către instituţiile monitorizate în luna februarie 2017.

Circulara ISN

Nota informativă

Direcţia Generală Educaţie Făleşti vine cu un set de obiecţii şi propuneri vis-a-vis de noul concept al sistemului de remunerare în bază de performanţă a cadrelor didactice şi de conducere din sistemul de învăţământ general.

index1

Comunicat de presă

 Acord de colaborare pentru asigurarea bunăstării fiecărui copil semnat de patru ministere

 Chișinău, 7 februarie 2017. Un acord de colaborare pentru asigurarea bunăstării fiecărui copil a fost semnat marți, 7 februarie curent, la Chișinău de ministerele Muncii, Protecției Sociale și Familiei /MMPSF/, Sănătății, Educației și Afacerilor Interne. Acordul pune bazele implementării şi integrării în politicile naţionale a unui Model Național de Practici /MNP/, care are ca scop unificarea eforturilor factorilor de decizie şi a profesioniştilor din sectoarele educaţie, sănătate, ordine publică şi asistenţă socială din ţară în prevenirea apariției riscurilor şi asigurarea bunăstării copilului.

 În discursul său, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Stela Grigoraș, a menționat că ”Pentru Republica Moldova, Modelul Național de Practici este o inovație necesară care vine să creeze un sistem bine pus la punct, bazat pe colaborare intersectorială. responsabil de copil şi familie. Experienţa internațională arată că acolo unde asigurarea bunăstării copiilor este stabilită ca o prioritate națională, iar cadrul de bunăstare a copilului este aplicat în cooperare de toate serviciile universale şi specializate, prestate atât de sectorul guvernamental, cât şi de societatea civilă, intervenția promptă a specialiștilor previne eficient apariția sau agravarea situațiilor de risc, veghind întru bunăstarea copiilor ţării”, a spus doamna ministru.

Stimaţi manageri!

       Ataşat găsiţi Nomenclatorul actelor cu referire la Protecţia Civilă şi conţinutul mapelor pentru fiecare compartiment din Nomenclator.

Conformaţi documentele din mape la specificul instituţiei în care activaţi, conform mostrelor.

Începând cu data de 20 februarie, conform ordinului Direcţiei Generale Educaţie, veţi prezenta, spre arobare, documentele nominalizate.

Vă mulţumesc pentru receptivitatea şi operativitatea manifestată. mapa

 M.Gonţa-şef Secţia Politici Educaţionale şi Management

Scrisoarea nr.02/13-8437 din 28.12.2016, cu privire la rezultatele controlului stării tehnice ale autobuzelor şcolare efectuate recent de Inspectoratul Naţional de Patrulare, pentru informare şi întreprinderea măsurilor necesare. deschide aici

   
Copyright © 2017 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI