icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   
      O activitate ,,altfel" desfășurată am dorit , o activitate ,,ALTFEL", au realizat colegii noștri din IP Liceul Teoretic "Ion Creangă" or.Fălești. 
     Echipa managerială, cât și cadrul didactic de sprijin n-au ezitat nici o clipă propunerii de a fi gazde și persoane responsabile nemijlocit la pregătirea și desfășurarea activității practice cu genericul: ,,Utilizarea echipamentului specializat în lucrul cu elevii cu necesități speciale".
Am constatat , că atunci când se muncește în echipă, până și munții pot fi mișcați din loc , atribut specific administrației acestei instituții.
     Utilizarea dispozitivelor specializate în cadrul orei practice ,desfășurată de cadrul didactic de sprijin, a demosntrat încă odată cât de binevenite și eficiente sunt aceste utilaje în realizarea activităților de instruire. Galerie foto.
Elevul - este centrul de interes, unde toți actorii educaționali din IPLT"Ion Creangă", potrivesc , în măsura capacităților și abilităților fiecărui elev , sarcini individualizate, confort psihologic, comportament empatic, posibilitatea liberei exprimări și afirmarea în cadrul tuturor activităților școlare și extrașcolare.
     Activitatea a fost deschisă de Șefa Direcției Generale Educație și Cultură Fălești - Mariana Osadța, în prezența celor 30 cadre didactice de sprijin din toate instituțiile școlare din raion, a șefului SAP Fălești - Liliana Nanii și specialiștilor din cadrul SAP Fălești.
     Activitatea a fost realizată timp de 3 ore și divizată în 2 sesiuni.
Sesiunea I - desfășurarea activității practice propriu zise , responsabil cds- Daniela Cornovac .
Sesiunea a II-a - prezentarea mapelor conform nomenclatorului: CREI,CDS,CMI ,responsabil ,directorul adjunct pentru instruire - Diana Cervaniuc.
     Cu completări de rigoare și specificări , cu privire la importanța incluziunii tuturor copiilor în mediul școlar , a intervenit pe tot parcursul activității , dna manager a IPLT "Ion Creangă", or. Fălești - Aliona Lungu .
     Aducem sincere mulțumiri echipei manageriale, cadrului didactic de sprijin, elevilor, și tuturor celor care au participat la realizarea acestei deosebite activități.
IPLT Implicare
Onestitate
Noblețe
Competență
Responsabilitate
Empatie
Altruism
Naturalețe
Generozitate
Ascensiune
Responsabil : Pedagog , Șef adjunct SAP -
Mihaela Vrînceanu
   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI