icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
și Cultură Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
March 2023
Mo Tu We Th Fr Sa Su
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

    La 26 octombrie 2022, a fost organizat și desfășurat  Seminarul  practic cu profesorii de chimie  cu  tema: „Excursia școlară- metodă didactică importantă în formarea la elevi a competențelor specifice disciplinei chimia”.  

   Acest seminar a fost unul altfel,  fiind  desfășurat în incinta celui mai mare producător de produse cosmetic  naturale  şi parfumerie  din Republica Moldova „Viorica – Cosmetic”.

   A fost o zi plină de impresi și  emoții pozitive, având o comunicare deschisă și o conlucrare productivă împreună cu membrii echipei" Viorica- Cosmetic", care ne-au favorizat  cu informații interesante și utile despre activitatea companiei din anii 50 - în calitate de producător a uleiurilor esențiale. Despre succesele și realizările  de astăzi, despre extinderea portofoliului de produse, cooperarea cu laboratoarele de cercetare din Germania, Elveția și Spania.

     Ne - am  simţit  adevărati meşteri de cosmetice  artizanale,  in cadrul workshop - ului  cosmetologic realizat  în  Muzeul Frumuseții, impreuna  cu membrii echipei   " Viorica- Cosmetic", la care, prin îndeplinirea lucrărilor practice, similare din laboratorul de chimie,  am  obținut  trei  produse  cosmetice  pe care le-am primit în dar.

   Formatorii, profesoarele de chimie, Tcaciuc Nadejda din IP Gimnaziul Pompa și Antohi Olga din IP Gimnaziul Popovca, au repartizat,  participanților la seminar , materiale suport cu referire la tema seminarului „Excursia școlară- metodă didactică importantă în formarea la elevi a competențelor specifice disciplinei chimia”.

   „A fost o experiență cu impact pozitiv”, calitatea educației rezidă în perseverență, muncă asiduă, documentare, cercetare, implementarea bunelor practici, iar ulterior diseminarea acestora, așa  au  caracterizat   cadrele  didactice de chimie  activitatea  realizată. Galerie foto.

 

   
Copyright © 2023 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI