icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

     În conformitate cu Planul complex  de activitate al DGEC Făleşti,  pentru anul de studii 2022-2023, în scopul implementării politicilor educaționale  și promovării schimbului de experiență, la data de 21 octombrie 2022, în IET Pîrlița, a fost   organizat schimbul de  experiență cu cadrele didactice și manageriale din instituțiile de educație timpurie: nr.5 Fălești, nr.12 Fălești, Musteață, Pîrlița, Albinețul Vechi, Reuțel, cu tema: ,, Domeniile de dezvoltare ca repere pedagogice esențiale pentru a realiza dezvoltarea integrată a copilului, individualizarea educației și a învățării.

     Competențele specifice pe care s-a pus accent în cadrul activității demonstrative la Domeniul Sănătate și Motricitate, Dimensiunea Educație Făzică, desfășurată cu copiii grupei pregătitoare și  promovată de educatoarea Olga Roșca, s-au  axat pe  exersarea deprinderilor motrice în activități individuale și colective, demostrând interes pentru cunoașterea și dezvoltarea propriului organism, manifestarea calităților motrice în diverse activități, dând dovadă de independență și perseverență.

   Mariana Osadța,   șef  DGEC Fălești,  Adela Țuțuianu, specialist principal DMCFPC, cadrele didactice și manageriale participante au împărtășit și promovat propriile experiențe prin:

  • Formarea competențelor de evaluare ale cadrului didactic, valorificarea semanticii indicatorilor de monitorizare a dezvoltării copilului.
  • Încurajarea cadrului didactic pentru proiectarea și realizarea procesului de evaluare a copilului, prin oferirea strategiilor și materialelor didactice-model pe domenii de dezvoltare.

 Aducem mulțumiri doamnei  Voroniuc Rodica, manager IET –Grădinița Pîrlița și  întregului colectiv, care  au depus maxim efort pentru promovarea cu succes a schimbului de experiență. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI