icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

,,Crearea mediilor de învățare cu eficiență înaltă și favorabilă învățării, centrate pe elev în clasele primare” – acesta a fost subiectul seminarului raional desfășurat la data de 20.10.2022 și organizat de învățătoarele din LT ,,M. Eminescu”, or. Fălești.

   Datorită agendei interesante și activităților originale, încăperile liceului s-au transformat azi în adevărate laboratoare de învățare, consolidare și realizare a schimbului de experiență.

    Orele prezentate în cadrul senimarului au fost evaluate cu calificativul ,,foarte bine”, iar materialul teoretic prezentat va fi de un real ajutor în activitatea pedagogică a cadrelor didactice.

   Cu emoţii pozitive şi impresii plăcute în urma activităţilor asistate, dar și în baza experienţei diseminate, participanții au conştientizat că un factor important în crearea mediilor de învățare eficientă și favorabilă învățării presupune preocuparea permanentă a profesorilor pentru cunoaşterea elevului ca individualitate şi adaptarea metodelor și  tehnicilor de predare-învățare-evaluare la profilul acestuia.

   Toți cei prezenți s-au convins că metodele de învățare centrate pe elev fac lecțiile mai atractive, ajută elevii să realizeze judecăți de substanță, le valorifică gândirea critică, îi sprijină în înțelegerea conținuturilor pe care să fie capabili să le aplice în viața reală.

   Inițiativa LT ,,M. Eminescu” de a organiza acest seminar a fost apreciată la cel mai înalt nivel și putem afirma cu certitudine că tradiția de a derula anual activități raionale complexe și interesante asigură liceului și cadrelor didactice un titlu emblematic în rândul școlilor din raion. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI