Printre multiplele tipuri de auxiliare metodice, se înscrie și ,,Agenda de lectură” (,,Читательский дневник”), coautoarea căreia este învățătoarea la clasele primare din IP LT ,,A. Pușkin”, Dna Svetlana Tatarciuc.

    ,,Agenda de lectură” este rezultatul experienței didactice și științifice ale autorilor și reprezintă o culegere de activități multiple, captivante și motivante, fiind deosebit de utilă elevilor, profesorilor și, de ce nu, părinților.

       Lucrarea este rațional structurată și denotă o profundă înțelegere a Curriculumului școlar, o bună cunoaștere a particularităților de vârstă ale elevilor din treapta primară, dar și interesul autorilor pentru dezvoltarea profesională.

      Conținutul auxiliarului metodic invită la învățare și concentrare asupra lecturilor realizate de către elevi, iar prin sarcinile propuse le dezvoltă curiozitatea, creativitatea, gândirea critică, exprimarea de opinii și deprinderi sănătoase de lucru.

      Aducem sincere felicitări Dnei Tatarciuc pentru sârguință și efort, pentru cunoștințele și experiențele împărtășite, pentru forța creatoare și dorința de apune la îndemâna elevului un material didactic și științific util. Fie ca activitatea Dstră să vă aducă succes și recunoștință, să fiți sănătoasă și să aveți parte de ani mulți de predare fericită. Galerie foto.

   
Copyright © 2022 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI