,,Lucrurile mari se fac nu prin putere, ci prin străduință.”

(Samuel Johnson)

Ziua de miercuri, 27 aprilie 2022, a fost una de sărbătoare în orașul Fălești, așa cum principalul eveniment al zilei a fost inaugurarea stadionului renovat ,,Spicul”.

În cadrul unei gale, care a început la ora 12.00, au avut loc mai multe activități: Festivitatea de deschidere, care a fost susținută de prestația fanfarei de pe lângă Palatul de Cultură ,,M. Volontir”, or. Fălești, ansamblul de dansuri ,,Favorit” și clubul de dans ,,Paradice dance”, mesajele de salut, venite din partea oficialilor din raionul Fălești, iar momentul cel mai așteptat, care i-a răsfățat pe fani și microbiști, l-a constituit meciul amical între FC Flacăra Fălești și echipa de fotbal a Școlii Sportve pentru Copii și Juniori din orașul Fălești.

 Gazdele i-au avut ca oaspeți aleși pe președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Dl Oleinicenco Leonid, președintele de onoare a Federației Moldovenești de Fotbal, Dl Pavel Ceban și expreședintele rlui Fălești, Viorel Babii.

Astfel, stadionul redeschis are o capacitate de 3500 locuri, cu fotolii individuale, vestiare moderne, blocuri sanitare și camere pentru oficiali. Noua arenă, cu un teren artificial de ultimă generație, a fost proiectată conform standardelor internaționale și permite organizarea meciurilor naționale și internaționale de fotbal.

În acest context, tinerilor din rl Fălești li se oferă noi oportunități de dezvoltare și implicare ca viitori sportivi, care vor aduce rezultate performante în domeniul sportului, iar pentru locuitorii orașului – stadionul oferă posibilitatea de a se preocupa de dezvoltarea fizică și de a promova modul sănătos de viață.  Galerie foto.

   
Copyright © 2022 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE ȘI CULTURĂ FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGEC FALESTI