icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  Cuvinte alese, flori parfumate, melodii de suflet au umplut sala palatului raional de cultură  ,,Mihai Volontir”, cu ocazia Zilei Profesionale a lucrătorilor din învățământ. Vicepreședintele raionului, d-ul Tambur Veaceslav,  prezent la eveniment, a venit cu un mesaj de felicitare și a înmânat premii din partea Guvernului Republicii Moldova, Ministerului Educației și Cercetării, Centrului Republican de Asistență Psihopedagogică și diplome de merit din partea Consiliului Raional Fălești. După un mesaj de felicitare care a scos în evidență succesele sistemului educațional din raion, Șeful Direcției Generale Educație și Cultură, Mariana Osadța, a decernat cele mai implicate cadre didactice și manageriale.  De asemeni  au fost menționați de către președinta CR al SEȘ, Silvia Voloșciuc angajații  care au contribuit la  sporirea mișcării și imaginii sindicale. În cadrul evenimentului au fost menționate și cadrele didactice care au împlinit jubileu de 40 și 50 de ani de activitate pedagogică.

   Surprize scenice au fost oferite de către IP LT ,,Mihai Eminescu” orașul Fălești, IP LT ,,Ion Creangă” or.Fălești, Școala de Muzică din or. Fălești,  Palatul raional de cultură  ,,Mihai Volontir” din or. Fălești.

  Direcția Generală Educație și Cultură Fălești aduce mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea sărbătorii. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI