icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  La data de 19.02.2021, în incinta LT ,,A.Pușkin"  Fălești, și-a desfășurat activitatea Comisia de concurs pentru evaluarea recitalurilor prezentate de elevii din școlile raionului  în cadrul Concursului internațional ,, Jivaia klassika", 2021,,.

   Membrii Comisiei de concurs au  vizionat și apreciat, conform criteriilor din Regulamnetul concursului , 38 de secvențe video , în care concursanții și-au demonstrat capacitățile de selectare a unui fragment cu adevărat impresionant din operele scriitorilor ruși ,  recomandate de organizatori,  apoi au   redat  mesajul  în așa mod ca ascultătorul nu numai să înțeleagă  ideile autorului , dar și să le trăiască alături de acesta  și de interpret .

   Munca membrilor comisiei a fost foarte grea , deoarece competiția a fost acerbă , or, toți elevii s-au implicat conștiincios în concurs, dar totuși, în urma totalizării rezultatelor acumulate de concurenți, s-au evidențiat cele  mai  reușite prezentări. Au fost numiți învingători pe categoria ,, Limba rusă ca limbă maternă” (școlile ruse) – 6 elevi , iar pentru categoria ,, Limba rusă ca limbă străină” (școlile naționale) – 5 elevi.

   Felicitări atât învingătorilor , cât și tuturor participanților al concurs !

 Credem că toți am avut de învățat și de savurat  din acest eveniment.

 Aprecierile  și mulțumirile de rigoare se aduc profesorilor  de limbă și literatură rusă din școlile raionului , membrilor Comisiei de concurs, Doamnei Tabanscaia Ludmila , director al  LT,, A.Pușkin” , care  a găzduit  activitatea , creând condiții favorabile și sigure , în contextul pandemic, și , în parte, Doamnei Burdeinaia Svetlana , director adjunct al liceului care a  coordonat în acest an înscrierea pe pagina web a concursului și a asigurat condițiile tehnice de desfășurare a  etapei finale a competiției.

 Vă invităm să urmăriți pagina web a DGEC unde vor fi postate  secvențele video cu prezentările învingătorilor,  ca să trăiți și dvs .  revelația talentelor . Galerie foto.

  Rezultatele concursului vor fi anunțate  marți, 23 .02.2021, ora 15.0 , într-o ședință online, organizată pentru participanți și profesorii –coordonatori ai acestora.

  Saviuc , șef DMCFPC, responsabilă de concurs.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI