icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

      La 02 iunie 2019, în incinta Palatului de Cultură ”M.Volontir” din or.Fălești, s-a desfășurat  Gala –Festival  ,,Sărbătoarea succeselor, 2019” , unde  s-au adunat   în jur de 400 de elevi și pedagogi, care au muncit cu dăruire de sine pe parcursul anului școlar și au obținut succese și performanțe deosebite pe diverse domenii educaționale.

     În cadrul festivității s-au bucurat de aprecierea și aplauzele publicului pedagogi, elevi, părinți și parteneri educaționali, care  în acest an de studii au  fost  însoțiți de nimbul succesului,  obținând  merite deosebite  la diferite secțiuni.

      Partenerilor educaționali (părinți, reprezentanți ai APL, agenți economici) li s-au acordat  diplome  și mesaje de gratitudine  din partea DGE, astfel exprimându-și recunoștința, dar și speranța  la o colaborare  de succes în  viitor.

     La eveniment, au fost urcați în scenă 17  deținători ai  premiilor I din cadrul olimpiadelor  raionale la disciplinele școlare și 12 elevi și profesori ce au obținut 4 premii:1-locul întâi , 1-locul doi, 2-locul trei și 8 mențiuni la  olimpiadele  republicane.

     Menționați au fost și învingătorii concursurilor naționale și  raionale: ”La izvoarele  înțelepciunii”, ,,Citind, învăț să fiu” ,,Limba noastră-i o comoară”;    deținătorii titlutilor:  ,,Pedagogul anului”, ,,Învățătorul anului”,  ,,Elevul anului”, „Inițiere în limbajul de programare SCRATCH”, „First LEGO League”, „ERUDIT CAFE”, „ECO Mărțișor”, „Lumea în viziunea copiilor”, „Securitatea la trafic înseamnă viață, 2019”, „Holocaust: istorie și lecții de viață”, „Comorile înțelepciunii”, (în total, circa 180 de premianți).

     Pentru implicare activă în  concursurile  și festivalurile internaționale au fost menționați 36 de elevi și profesori, iar pentru performanțele sportive  au fost invitați în scenă  33 de campioni (mondiali, internaționali și naționali).

   În  baza performanțelor obținute la concursurile cunoștințelor, au fost acordate titlurile: ,,Cel mai performant liceu” și ,, Cel mai performant gimnaziu”.

   Mult stimaţi Laureaţi ai Galei-Festival „Sărbătoarea succeselor”, vă adresăm profunde mulţumiri pentru curajul şi dorinţa dumneavoastră pregnantă de a urca următoarea treaptă, pentru arderea profesională, pentru atitudine! Galerie foto.

      Aducem florile recunoştinţei la poalele sufletelor dumneavoastră!

                                    Cu înaltă consideraţiune -echipa Direcţiei Generale Educaţie Făleşti.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI