icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  La data de 19.09.2018 a avut loc deschiderea oficială a căminului pentru elevii liceeni veniți la studii din localitățile rurale ale raionului în instituțiile liceale ale orașului Fălești.

  La evenimentul festiv au participat Președintele raionului, Doamna Iraida Bînzari, vicepreședintele raionului, Domnul Tabîrță Vladimir, șeful DGE , Silvia Matasî, colaboratorii DGE, manageri școlari din oraș, diriginții claselor liceale, părinți, elevii și personalul care activează la cămin.

  În mesajul său de salut, conducerea raionului și a direcției, a menționat că deschiderea acestui lăcaș înseamnă realizarea unui vis de ani de zile, asigurarea unor condiții favorabile de trai și studii elevilor din satele raionului, doriți de carte și cu planuri mari de viitor. Au luat cuvântul și părinții, în numele cărora a venit cu un mesaj aparte doamna Cristina Bordeianu, mama unuia dintre locatarii căminului, care a adus mulțumiri Consiliului raional, Direcției Generale Educației și tuturor acelor care și-au adus aportul la deschiderea acestui lăcaș, pentru faptul că au avut grijă de soarta, securitatea și confortul copiilor care au decis sa-și facă studiile liceale. Iar eleva Ana-Elena Procopciuc care a vorbit la final în numele elevilor, pe lângă mulțumiri aduse autorităților, și-a chemat colegii să se bucure din plin de condițiile de trai oferite, să se respecte unii pe alții și, mai ales, să respecte grija și investiția maturilor preocupați de asigurarea condițiilor favorabile pentru ca beneficiarii căminului să poată învăța bine și să ne bucure cu rezultate frumoase. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI