icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

IMG 7255Ziua Internațională a oamenilor în etate este sărbătorită în fiecare an la 1 octombrie și este un prilej de mulțumire celor care și-au adus aportul la dezvoltarea comunității în care trăiesc.

În Institția Publică Gimnaziul Albinețul Vechi a devenit deja o tradiţie frumoasă de a celebra Ziua Internațională a oamenilor în etate și concomitent „Ziua bunicuțelor”. Vineri, 28 septembrie 2017, în incinta gimnaziului Albinețul Vechi, s-a organizat activitatea ,,La bunicIMG 7223a-n casa mare, busuioc la peretare” în cadrul căreia membrii cercului dramatic din treapta primară au exprimat profundă recunoştinţă persoanelor în vârstă, care au adus o enormă contribuţie în folosul întregii societăţi. Elevii au menționat, că această sărbătoare ne reamintește cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, că trebuie să prețuim pe cei care, zeci de ani, şi-au făcut datoria faţă de ţară, faţă de generaţia actuală. 

Cei prezenți la sărbătoare au rămas impresionați de concertul dedicat lor, dar totodată și foarte mulțumiți de faptul că nu au fost dați uitării chiar dacă sunt în etate.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI