icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

    La 25 august 2017, în incinta Palatului raional de cultură ” Mihai Volontir” din orașul Fălești, s-a desfășurat Conferința pedagogică, devenită deja tradiție.

   La eveniment au fost prezenți: Președinta raionului, Iraida Bînzari, reprezentatul Guvernului, consultantul Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetării, Onică Vasile, șefa DGE Ungheni, Iulia Pancu, șeful adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, Lilia Osoianu, vicepreşedintele raionului, Roman Radu și cadre manageriale/didactice din instituţiile de învăţământ general, reprezentanți ai părinților, elevilor, APL, mass-media precum și alți parteneri educaționali

   Sărbătoarea a început cu primirea în rândurile pedagogilor a 9 tineri specialiști, care au fost întâmpinați cu aplauze și mesaje de felicitare și prime oferite de șef DGE, Silvia Matasî, cu un cuvânt de bun venit și povețe din partea colegilor cu experiență avansată, la care tineriii specialiști au răspuns cu promisiunea că vor depune tot efortul pentru a se încadra cu succes în domeniu și a demonstra ulterior performanțe.

    Dar partea esențială a Conferinței a constituit-o raportul DGE despre activitatea desfășurată în anul de studii 2016-2017. Raportorii, șefii secțiilor și direcțiilor din cadrul DGE, șeful Direcției Educație și Președinta raionului au evidențiat succesele obținute pe domeniu în anul precedent, au subliniat problemele depistate și au propus soluții pentru redresarea lor. Participanții la Conferință au aprobat proiectul de rezoluție a Conferinței și l-au primit ca document normativ ce va orienta activitatea DGE și a instituțiilor de învățământ din raion pentru asigurarea unui proces educațional de calitate, desfășurat cu genericul ,,Acces, relevanță, caliatate – competențe pentru prezent și viitor” în noul an de studii.

   Iar oaspeții și invitații Conferinței au menționat originalitatea modalității de desfășurare a lucrărilor forumului pedagogic de la Fălești și au apreciat înalta calitate a organizării evenimentului.

În final au răsunat urări   de sănătate și succese pentru toți în noul an școlar. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI