icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

E pe sfârșite frumoasa vară;
Dorinţi copilăreşti, renăscătoare
Fac inimile noastre să tresară ....
La data de 19 august 2017 și-a finisat activitatea Tabăra de odihnă pentru copii și adolescenți „Romantica” ,satul Călinești.
În perioada Estivală 2017 în Tabăra ” Romantica” s-au odihnit peste 600 de copii în șase tururi,începând cu data de 10 iunie și până la 19 august 2017. Angajații s-au stăruit să organizeze și să monitorizeze astfel activitatea,ca copiii să fie încadrați în diverse activități ce țin de cultura,educația și sănătatea lor,fiind asigurați cu condiții foarte bune de trai și de o alimentație sănătoasă.
Activitățile de program realizate în tabără (sportive și recreative, proiecții de filme, jocuri distractive și educative, seratele cu muzică și dansuri, spectacole) în perioada estivală au drept scop: dezvoltarea personalității copiilor, promovarea valorilor și tradițiilor, a respectului pentru diversitate.
Totodată, tabăra ”Romantica” este în parteneriat cu colaboratorii Inspectoratului de Poliție Fălești care au organizat pentru copii ședințe instructive, familiarizându-i cu regulile de siguranță și acțiuni în situații de criză, și pericol ce pot surveni în timpul aflării copiilor în zona de agrement, zona de circulație intensă pe drumurile publice.
La fel suntem în parteneriat și cu colaboratorii Secției Situații Excepționale Fălești care au realizat vizite la tabără cu scopul de a informa copii despre reguli de comportare în preajma bazinelor acvatice în sezonul estival și reguli de apărare împotriva incendiilor. 
Deasemeni am creat un parteneriat cu ”Centrul Prietenos Tinerilor” din or. Fălești, Casa de Creație „Lora Găină”.
Aducem sincere mulțumiri tuturor colaboratorilor menționați pentru contribuția majoră la crearea condițiilor de odihnă a copiilor din Tabăra ”Romantica”. 
Aducem mulțumiri copiilor care au hotărât să aleagă ca destinație de odihnă acest loc pitoresc. Doar aici veți rămâne cu concluzia:Vacanța nu este pentru a ne plictisi ci pentru a ne petrece timpul într-un mod cât mai constructiv și în acelaș timp,creativ, interacționând cu mulți copii necunoscuți, dintre care unii se vor transforma în prieteni pentru o viață, astfel ca experiența taberei să fie de neuitat. 
Cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Raionl și al DGE Fălești activează Tabăra de odihnă pentru copii și adolescenți ”Romantica”.
Administrația raionului din totdeauna a știut să facă lucruri frumoase pentru copii,fapt pentru care le mulțumim și sperăm că și în continuare ne vor susține.Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI