icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

     La tabăra de odihnă a copiilor și a adolescenților ”Olimp ” , s.Pînzăreni în schimbul VI s-au odihnit 82 de copii și au fost îngrijiți de 21 de lucrători didactici și auxiliari.

   Personalul didactic și auxiliar s-a străduit să creeze condiții pentru odihnă și agrement, pentru dezvoltarea capacităților intelectuale la nivelul potențialului fiecărui copil, să îmbine utilul cu plăcutul în funcție de opțiunile copiilor.

   În cadrul schimbului VI s-au organizat și desfășurat diverse activități cu caracter cultural-artistic, divertisment, sportive, cum ar fi:

  • Miss și Mister tabăra ” Olimp ”
  • CE? UNDE? CÂND?
  • 1+1, Cea mai trăsnită coafură
  • Familia ideală
  • Ghici melodia, Karaoke
  • Starturi vesele, drumeție, vânătoarea de comori
  • Fotbal, Volei, Șah și Dame

     Copiii au dat dovadă de mult gust și rafinament, s-au manifestat activ în cadrul activităților propuse astfel având ocazia să ocupe locuri premiante, fiind recompensați cu diploma și fructe.

   La careul de închidere a sezonului estival 2017 au participat șefi, specialiști și reprezentanți ai Direcției de Învățămțnt, ai organelor de drept, angajații taberei și copiii. A urmat un șir de numere artistice, cu cântece, recital de poezii și dans cum au putut mai bine. Programul artistic a finalizat cu interpretarea Imnului de Stat, iar drapelul fiind coborât de însăși Miss și Mister tabăra

     La sfârșitul turului copiii au fost anchetați , unde ne-au mărturisit că și-au făcut mulți prieteni și mai doresc să vină la tabără și la anul următor. Din aceste anchete noi am concluzionat că copiii s-au simțit foarte bine și mulțumiți din partea personalului.

     Ultima seară petrecută la tabăra ” Olimp ” a fost una încărcată cu emoţii, veselie, muzică, dans, glume, competiţii şi concursuri. A culminat cu Rugul Olimpic - al prieteniei şi solidarităţii.Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI