icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

În atenția profesorilor de informatică!

Anul acesta Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare vă propune o platformă electronică unică de pregătire a elevilor pentru olimpiada republicană la disciplina Informatică. Scopul antrenamentului pe această platformă este familiarizarea cu evaluatorul dar și cu tipul problemelor care se oferă la Olimpiada Republicană la Informatică (enunț, teste, soluție, cod sursă). Această platformă permite elevilor să rezolve și testeze probleme, similar cu cele propuse la olimpiada republicană. Problemele sunt propuse de către Consiliul Olimpic Republican la disciplina Informatică (în continuare Consiliu).

Pentru a oferi posibilitatea profesorilor și elevilor să cunoască mai bine această platformă, Agenția organizează în perioada 27 ianuarie - 07 februarie 2020 două sesiuni de antrenament organizate sub formă de competiție.

O sesiune de antrenament durează o săptămână (luni-duminică). Pe parcursul acestei săptămâni, elevilor li se vor propune 4 probleme de diferită dificultate pe care ei urmează să le rezolve pe parcursul a patru zile (luni-joi). Elevii vor încărca pe portal soluțiile propuse și vor primi în timp real punctajul acumulat în baza testelor propuse de Consiliu. În a cincea zi (vineri), Consiliu va publica soluțiile și testele pentru problemele propuse, care vor fi disponibile pe portal 3 zile (vineri-duminică), urmând ca elevii să analizeze împreună cu profesorii soluțiile oficiale și testele pentru problemele propuse.

Pentru a putea participa la cele două sesiuni de antrenament, elevii urmează să se înregistreze pe portal la adresa: http://oni.edu.md/ro/user/register. Înregistrarea va fi posibilă începând cu 13 ianuarie 2020 și se va încheia la 24 ianuarie 2020.

Vă rugăm respectuos sa diseminați informația către toți elevii interesați.

Cu respect,

Consiliul Olimpic la Informatică

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI