icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

copii

,,Copilărie, filă de povești,

Izvor de inocență azi îmi ești

Și-n al ființei drum de început,

Cuprinzi prezentul simplu de trecut.”

Unde este Copilăria?

Ea este peste tot. Locul Copilăriei este acolo unde cerul sărută pământul, este lumea miracolului și a magiei, este miezul unde se naște creația, fantezia și povestea. Copilăria este izvorul limpede și curat de unde curge dragostea, armonia, bunătatea și sfințenia.

Să încercăm să găsim acest loc în inima fiecăruia din noi și să ne bucurăm de copilărie în fiecare zi. La locul de muncă, în relațiile cu ceilalți, când ajungem acasă... Toți visăm la încă o zi de copilărie și îi privim cu invidie pe aceia dintre noi care parcă nu au renunțat să fie copii, păstrându-și inocența și veselia, căci numai așa vom crea și vom exista în lumea copiilor, înconjurați de bine și apărați de puritate.

Cu prijejul frumoasei sărbători de 1 iunie – Ziua Internațională a copiilor, ținem să aducem felicitări tuturor copiilor, dorindu-le multă sănătate, noroc și fericire.

Dragi copii, păstrați-vă zâmbetul, entuziasmul și naivitatea, exprimați-vă liber emoțiile, dați frâu liber imaginației, bucurați-vă fără rezerve de fiecare clipă, de orice schimbare, căci geniul și tot ce este minunat, curat și deosebit se naște din lucruri simple și mărunte, se naște dintr-un copil fericit.

La mulți ani de ziua voastră!

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI