icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

         În conformitate cu Planul de activitate a DGE Fălești, în scopul consolidării capacității de prevenire, identificare a  cazurilor de violență față de copil în instituțiile de învățământ,  în perioada   3 și 4 ianuarie 2019, în incinta LT ,,I. Creangă”, Fălești, s-a desfășurat  seminarul metodic  cu  tema: ,, Comunicarea asertivă  și soluționarea conflictelor”, destinat președinților comisiilor metodice din învățământul primar și președinților comisiilor diriginților din instituțiile de învățământ secundar general din raion.

         În cadrul acestui seminar , coordonatorul rational VNET, Rodica Dreglea, în parteneriat cu psihologul – formator din cadrul CIDDC, Chișinău, Diana Postu – Blajinu, în baza suportului oferit de Centrul de Informare și Documentare privind Drepturile Copilului (CIDDC) au  insistat pe de dezvoltarea competențelor de comunicare asertivă în cazurile de conflict.

        Activitatea s-a desfășurat conform obiectivelor stabilite, iar participanții au manifestat interes deosebit pentru tema abordată.Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI