icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

   În perioada 26-30 octombrie, 2020 în IP Gimnaziul „Eugen Coşeriu” se desfășoară seminare instructiv-practice cu genericul „Posibilităţi de organizare a activităţii educaţionale cu utilizarea instrumentelor digitale educaţionale” organizate în cadrul proiectului „Motivaţie prin inovaţie”.

   Primele seminare au demarat cu studierea resurselor digitale interactive de pe LearningApps.org, crearea fișelor digitale interactive prin intermediul instrumentului Kahoot și construirea și programarea roboților LEGO MINDSTORMS EV3. O serie de alte seminare vor fi organizate în timpul vacanței, în care participanții vor beneficia de instruiri de utilizare a aplicațiilor tablei interactive WorkSpace și iDroo, animații Wordwall, Animaker, MozaWeb, Mentimetru, precum și inițieri practice în construirea și programarea roboților WeDo 2.

  Mulțumim mult colegilor din instituțiile de învățământ din raion, care au participat la primele instruiri. De asemenea, ne exprimăm o deosebită recunoștință, pentru susținerea acordată, reprezentanților DGEC Fălești d-nei Saviuc Aliona, Bînzari Inga și tuturor celor care au contribuit la organizarea și desfășurarea instruirilor.

  Proiectul a fost finanţat de către Grupul de Acţiune Locală „Movila Măgura” corespunzător priorităţii din Strategia de dezvoltare locală a GAL-ulul „Susţinerea inovaţiilor şi tehnologiilor noi în instituţiile publice”. Proiectul ,,Motivaţie prin inovaţie”  este finanţat prin programul „Pentru o dezvoltare rurală continua – ediția 2020”,  parte componentă a  proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitatea rurală în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI