icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

            În aceste timpuri nestatornice, familia e mai importantă ca oricînd. Pentru majoritatea dintre noi ea este o oază de calm şi de echilibru, unde ne alimentăm spiritul.

           Aşa s-au distrat membrii cîtorva familii din satul Ciolacu Vechi în data de 25 septembrie 2016 la activitatea „Starturi vesele” cu genericul „Bărbaţii pot preveni abuzul asupra copiilor”, aflîndu-se în concordanţă unul cu altul, depunînd energie şi emoţii, participînd la diverse probe sportive.

           În sala de sport, unde s-au petrecut probele sportive, avîndu-l ca oaspete pe reprezentantul „Terre des Hommes” d-l Anatol Oprea, participanţii n-au găsit doar un loc de tihnă, ci şi o regăsire sufletească. Ca să avem un stat durabil şi prosper, o familie fără violenţă, trebuie să avem astfel de familii sportive, bine închegate, cu copii sănătoşi.

           Am fost profund mişcaţi de activitatea petrecută, de zîmbetul şi satisfacţia primită, înmiresmarea sufletului, emoţiile de nedescris, starea de spirit.

           Astfel de activităţi asigură dezvoltarea intelectuală şi spirituală a elevilor, idealul e calea spre desăvîrşire.

           Obiectivele au fost promovarea diversităţii culturale şi fizice prin filiera sufletului, descoperirea şi încurajarea tinerelor talente în domeniul sportului, susţinerea şi valorificarea valorilor naţionale. Galerie Foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI