icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

 La data de 25 mai, DGE Fălești și Consiliul raional al Tinerilor Fălești a  organizat Forumul Tinerilor cu tema: ,,Provocările cu care se confruntă tinerii și măsurile posibile pentru depășirea acestora”,  în colaborare cu Reţeaua Naţională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

 Obiectivele forumului sunt:  

 Prezentarea rezultatelor sondajului sociologic cu participare tinerilor în vederea identificării necesităților și dificultăților cu care se confruntă tinerii din raionul Fălești. Prioritizarea obiectivelor și identificarea soluțiilor pentru rezolvarea problemelor, elaborarea și aprobarea unei rezoluții cu privire la problemele și soluțiile identificate.Responsabilizarea tinerilor în scopul implicării active în elaborarea și implementarea politicilor publice în domeniu.

 La Forumul Tinerilor ne-au bucurat cu prezența invitații speciali, Aliona Osoianu, șef adjunct al Direcției Generale Educație Fălești. Dumitru Juraveli, președintele  Reţelei Naţionale a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova, Cristea Patricia, coordonator național de voluntari  RNCLTM, Mariana Ionel, sef redacție ..Patria mea”  ,Marina Chiruță, corespondent radio Eco FM Fălești. La eveniment au participat 50 de tineri cu vîrsta cuprinsă între 14-35 ani din localitațile raionului Fălești.  În cadrul forumului au fost puse în discuție 7 tematici încadrate în 4 ateliere de lucru. La finalul evenimentului au fost supuse votului propunerile în urma identificării necesităților și dificultăților cu care se confruntă tinerii pentru a elabora rezoluția postforum. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI