icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

  Magia sărbătorilor de iarnă la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”.
 Sărbătorile și obiceiurile de iarnă poartă însemnătate valorică moștenită din moși-strămoșiprin care consolidează națiunea și contribuie la identificarea noastră. 
  La Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, în fiecare an feeria sărbătorilor de iarnă cuprinde întreaga instituție. Clasele și culuarele sunt luminate și pline de decorațiuni diverse ce aduc buna dispoziție atât copiilor cât și profesorilor. 

  Pe parcusul perioadei 17-21 decembrie 2018, întreg liceul și-a deschis inima pentru speranță, bucurie și lumină, iar ușile au fost deschise pentru oaspeți dragi. 
  Programul artistic prezentat a fost diversificat și a cuprins toate elementele importante ale acestei perioade.
 Scopul activităților organizate și desfășurate a fost promovarea tradițiilor și păstrarea acestora cu ajutorul elevilor, a profesorilor și a părinților, dar și dorința de a aduce în sufletele oamenilor bucurie și veselie în prag de sărbători.
  Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet a fost readusă atât în sălile de clasă cât și în sălile de festivități ale liceului prin intermediul urărilor și a tradițiilor. 
  Se aduc mulțumiri tuturor diriginților pentru organizarea și desfășurarea sărbătorilor de iarnă, pentru colinde, tradiții, datine aduse în suflete. 
  Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” dorește tuturor sărbători fericite alături de cei dragi sufletului și fie ca visele să devină realitate!
Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI