icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

Elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Fălești, participanți în cadrul sesiunii de informare la Academia Ambasadorilor „Acționez”

   Echipa de organizare a Academiei Ambasadorilor „Acționez”, de comun acord cu DGE Fălești, în persoana doamnei Silvia Matasî-șef DGE, a invitat un grup de elevi de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” pentru a participa la sesiunile de informare și planificare în cadrul Academiei Ambasadorilor „Acționez”, care au avut loc în perioada 29 martie-01 aprilie 2018 la Pensiunea Turistică „Eco Vila”, Orhei.

 Academia Ambasadorilor „Acționez” este spațiul de formare și acțiune a tinerilor cetățeni dornici de a-și investi potențialul în dezvoltarea comunităților lor.

   Pe parcursul acestor trei zile, conform unei agende bine determinate, participanților li s-au oferit diverse instrumente, metode creative de implicare a tinerilor și a membrilor comunității în care trăiesc pentru realizarea coeziunii sociale, încrederii și bunei înțelegeri în rândul tinerilor, prin promovarea participării active. Sesiunile de învățare au fost desfășurate astfel, încât fiecare participant a însușit ușor informațiile și a înțeles resusele oferite, pentru ca să poată ulterior modela propriile activități de învățare pentru tineri. Un accent deosebit s-a pus pe dezvoltarea abilităților de prezentare și a competențelor de facilitare a unei activități interculturale de informare, instruire și organizare a unui quiz „eu aleg Moldova”.

Cei care au prezentat liceul sunt:

Munteanu Aliona-profesoară de informatică și elevii :
Cojocaru Valeriu-cl. a XI-a-„D”
Bodrug Elena- cl. a XI-a-„D”
Munteanu Iulian- cl. a X-a-„B”.

   Mesajul lor este: „ Am trăit trei zile între tineri deosebiți și frumoși la suflet pe teritoriul Pensiunii „Eco Vila”. Mulțumim formatorilor pentru sesiunile desfășurate la cel mai înalt nivel inteligent, cultural și creativ”.

   Echipa managerială a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, aduce mulțumiri organizatorilor și DGE Fălești pentru oportunitatea de participare în cadrul sesiunii de informare la Academia Ambasadorilor „Acționez”. Galerie foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI