icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

     Profesorii de Educație plastică din raion, la 28 februarie 2018, s-au întrunit la CCACT ,,Lora Găină,, Fălești, în cadrul seminarului teoretico-practic cu tema ,,Dimensiuni ale educației artistice plastice în secolul XXI: repere curriculare, metodologice și practice”.

   Participanții la seminar au avut parte de instruiri   vis-a-vis de specificul predării disciplinei, în conformitate cu cerințele curriculare și metodologice actuale.

   S-au pus în discuție și s-au propus soluții pentru unele aspecte lacunare în activitate, profesoara Nadejda Tcaciuc din Gimnaziul Pompa a venit cu unele momente metodologice culese din experiența sa de muncă, iar mai apoi s-a lucrat practic la elaborarea conformă a unui proiect didactic la zi la disciplină .

   În final, profesorii, în rol de elevi, ghidați de Lucia Ciobanu, profesoară de Educație plastică din LT ,,M.Eminescu”, au participat la o lecție - simulare cu subiectul ,,Metode și tehnici de realizare a peisajului” perfectându-și competențele practice de lucru în diferite tehnici la elaborarea unui peisaj.

   Cadrele didactice au menționat că ar vrea să cunoască și mai multe metode și tehnici de lucru cu elevii în cadrul orelor de Educație plastică, în așa mod asigurând calitatea lecției și sporirea interesului discipolilor pentru frumos.Galerie foto.

                                                                           Aliona Saviuc, șef DMCFPC

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI