icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   
April 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

1 Iunie - Lumea feerică a Copilăriei….

    Fiecare copil este o CETATE care trebuie cucerită cu armele dragostei, inteligenței, răbdării, bunătății și respectului.
            ZIUA COPILULUI – Ziua de 1 iunie trebuie neapărat să fie mai frumoasă și mai deosebită decât celelalte zile. Copiii știu că e ziua lor și, indiferent de vârstă, se așteaptă să fie în centrul atenției, să fie răsfățați mai mult decât de obicei și, dacă se poate, ideal ar fi să primească și cadouri.

Pornind de la acestea, vrem sa relatăm că în perioada de 29.05 - 01.06.2017,  în  toate Instituțiile de Educație Timpurie  din raion, s-au desfășurat diverse activități informativ-educative, distractive și de agrement dedicate Zilei Internaționale  a Copilului.

      În  cadrul activităților desfășurate, copiii au fost informați despre Rolul și importanța acestei zile sărăbătorită de ei, au fost declamate poezii, înscenate și teatralizate povești, s-au desfășurat diverse activități sportive: starturi vesele, ciclizm, bowlin, activități plastice: desene pe asfalt, desene pe față, expoziții de desene lucrate împreună cu părinții, activități distractive cu jocuri la aer liber, concursuri de dansuri și karaoke,  flashmoburi, cu acordarea cadourilor și micilor surprize dulci pentru copii din partea APL, a administrațiilor IET.

     În unele instituții  în cadrul activităților, au fost invitați și implicați și părinții, pentru a desfășura activități în comun, alături de copiii lor. Atât copiii,  cât și părinții au fost încântați de aceste activități.   Mai mult, o parte din mămici au dansat împreună cu fețitele lor pe ritmuri latino. Cu ajutorul acuarelelor magice, copiii au devenit spiderman, batman,  fluturasi,  floricele. Copiii și-au exprimat dorințele scriind cu carioci pe baloane, au învățat   trucuri noi de sărituri cu coarda și si-au dezvoltat creativitatea desenând pe asfalt.

    Pe 1 IUNIE îi sărbătorim pe micuții noștri, sărbătorim lumea feerică a copilăriei. La mulți ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate visele să ți se îndeplinească! Galerie foto.

Adela Țuțuianu, specialist principal DGE

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI