icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

     Problematica persoanelor cu dizabilități este amplă și vedem, de la caz la caz, oameni care sunt tot mai mult prinși în această neputință care îi macină mereu. Nevoile acestor persoane cu probleme de sănătate sunt în continuă transformare, tot ce putem să facem noi este să le identificăm, să vedem ce implică aceste nevoi şi să găsim sursele necesare în vederea rezolvării acestor nevoi .

Cunoașterea descoperă adevarul pe care doar din neștiință îl respingem.Cunoașterea face loc liber nevoii de iubire și înțelegere pe care suntem întotdeauna dispuși să le dăruim. Ghidați de acest gând, CLE din gimnaziul Izvoare, împreună cu părinții și cadrele didactice, au organizat acțiunea ,,Compasiune, solidaritate, sprijin, dragoste și respect” în rezultatul căreia s-au colectat bani, produse alimentare, haine, jucării care au fost dăruite din tot sufletul celor mai triști ca noi. Văzându-ne la ușă, ne-au întâlnit cu lacrimi de suferință, dar și de bucurie. Prin acest gest, ne-am dorit să-i convingem că nu sunt singuri în necazul lor și că noi le suntem alături, oferindu-le atenție, dragoste, respect. Acțiunea a fost posibilă și datorită implicării partenerilor educaționali din localitate SRL ,,Certexagro-Prim”, care au venit cu un suport financiar.

„În rezultatul acțiunii ne-am făcut mai sensibili, mai bogați de bunătate, mai bogați cu o lecție-lecția vieții”, mărturisesc elevii.Galerie Foto.

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI