icon facebook 3d render concept 494952 1341

Direcţia Generală Educaţie
  Făleşti
   

CRRTDGEC

Centrul Regional de Resurse pentru Tineri Fălești

Casa de Creatie Lora

Centrul de Creație și Agrement pentru Copii și Tineri „Lora Găină”, or.Fălești

sc sport

   

MEC

PARLAMENTUL

guvern

ANACEC

logocons

ctice

 ISE

ANCE gov

proD

siguranta pe internet

   

matematica falesti

sime

COVID

 

   

Y-PEER Moldova are deosebita plăcere de a vă informa că au fost deschise aplicările pentru Festivalul Naţional de Teatru Social, ediția a XI-a. 

 Festivalul Național de Teatru Social este cel mai mare eveniment organizat de către tineri și pentru tineri. Scopul Festivalului constă în informarea tinerilor cu privire la sănătatea reproductivă, dar şi de a analiza o problemă concretă a tinerilor şi de a propune soluţii pentru aceasta, prin intermediul tehnicii de teatru social. Acesta este un eveniment educativ organizat anual de către Y-PEER Moldova. În zece ediţii petrecute, au participat peste 1000 de tineri-actori, informând peste 25.000 tineri din diferite localități ale țării. Temele abordate în cadrul Festivalului vor fi stabilite de către membrii echipelor selectate.

Vă încurajăm să formați o echipă și să aplicați la Festivalul Național de Teatru Social, completând formularul de aplicare până la data de 30 iunie și expediindu-l la adresa de Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau completând formularul online: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvfENvczjWgjSkAtacmHlj_oogh1oV6VkeL3Wvy2JE1kzL8A/viewform?usp=sf_link

Anunţ de participare

   
Copyright © 2024 DIRECŢIA GENERALĂ EDUCAŢIE FĂLEŞTI. Toate drepturile rezervate.
© DGE FALESTI